• Hoogte
  0
  0
  0
  Diameter
  0
  0
  0
  Standplaats
  0
  0
  0
  0
  Kleur
  0
  0
  0
  0
  0
  Categorie
  0
 • XXL kamerplanten


  Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  Online XXL kamerplanten bestellen en kopen

  Wil jij een echte blikvanger in jouw interieur? Bestel bij ons dan een XXL kamerplant. Dit zijn écht grote planten die de show stelen in jouw woonkamer. Onze XXL formaten vallen tussen de 170cm en 260cm. Ze zijn dus niet alleen geschikt om een mooi plekje in de huiskamer te vullen, maar je kan ze ook neerzetten op het kantoor. Zeker op het kantoor heb je vaak niet genoeg ruimte om meerdere planten neer te zetten, maar kun je wel een groen statement maken met zo’n grote plant. XXL kamerplanten zijn op het moment super trendy en dus eigenlijk onmisbaar in de moderne woonkamer. Wil jij nou ook zo’n tropische reus in huis halen? Bestel dan bij ons jouw favoriete plant, combineer hem met een mooie grote pot en je hebt jouw nieuwe planten look helemaal klaar. Bestellen gaat heel eenvoudig uit ons brede assortiment en jouw items zijn binnen X dagen in huis.

  Verzorging XXL kamerplanten

  Niet iedere XXL kamerplant is geschikt om in de volle zon te zetten, maar van de donkere schaduwplekken houden de meeste planten ook niet. Kijk goed naar de specifieke verzorging van jouw plant, want elk soort heeft zijn unieke eigenschappen en wensen. Houd er rekening mee dat wanneer jouw plant wel van veel licht houdt, ook echt de hele plant licht krijgt. Als jouw plant al erg in de hoogte is gegroeid, maar het licht valt door een lager raam, bestaat de kans dat de top van jouw XXL kamerplant geen licht meer krijgt en dus niet verder groeit of dat de bladeren zelfs afsterven.
  Een grote plant heeft ook meer water nodig dan een kleinere versie van zijn soort. Zorg dat wanneer de aarde lichtvochtig moet blijven, je dus voldoende water geeft voor de hele plant. Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw plant van extra groot formaat? Dan kan het zeker geen kwaad eens in de zoveel tijd plantenvoeding te geven. Kijk altijd goed op de verpakking van jouw plantenvoeding wat de instructies zijn zodat je genoeg, maar niet te veel geeft.

  Tips voor het kopen van een XXL kamerplant

  Voor het aanschaffen van jouw XXL plant in pot, is het goed om even te kijken waar je deze grote jongen neer gaat zetten. Is het een plant met brede bladeren die verder van elkaar af staan? Zorg dan dat hij genoeg ruimte heeft en nergens tegen aan hangt. Als bladeren tegen een muur aan hangen is de kans groot dat ze bruin worden en slap gaan hangen, omdat ze niet genoeg groeiruimte krijgen.
  Meet van tevoren hoe hoog het plafond is. Een grote plant is natuurlijk hartstikke mooi, maar moet wel passen en genoeg ruimte krijgen om zijn bladeren te laten stralen. Houdt ook rekening met de pot. Deze verhoogt de plant natuurlijk waardoor hij nog dichter bij het plafond komt te staan. Gelukkig staat er bij onze planten precies hoe hoog ze zijn, zodat jij bij jouw bestelling niet voor verrassingen komt te staan.

  XXL kamerplanten voor op het kantoor

  Onze XXL planten zijn soms zo groot, dat ze niet in elke woonkamer zomaar passen. Voor het kantoor daarentegen zijn het vaak zeer geschikte planten. Je hebt vaak wat meer ruimte voor een plant en in ruimtes met hoge plafonds zal de plant helemaal tot zijn recht komen.
  XXL kantoorplanten zijn niet alleen mooi, maar zijn ook erg functioneel. Meerdere grote planten op een rij kun je inzetten als afscheiding van een ruimte. In één grote ruimte kun je daardoor duidelijkheid creëren.
  Daarnaast hebben sommige XXL planten een luchtzuiverende werking. Deze planten halen schadelijke stoffen uit de lucht en breken die in verschillende delen van de plant af. Daarnaast stoten ze waterdamp en zuurstof weer uit, waardoor de kwaliteit van de lucht in de het kantoor verbeterd wordt. Dit heeft een positief effect op ieders concentratie en is dus heel handig om te hebben op een kantoor waar hard gewerkt wordt. Kies de ideale planten uit voor op het kantoor tussen onze kantoorplanten.

  De populairste XXL kamerplanten

  Ben je er nog niet helemaal uit welke extra grote XXL kamerplant jij wilt? Dan kun je twee dingen doen. Ja kan gebruik maken van onze plant calculator. Dit is een uniek concept, waar door je een paar vragen te beantwoorden over jouw plantwensen een overzicht krijgt van planten die het beste bij jou passen.
  Je kunt je ook laten inspireren door de populairste XXL kamerplanten.
  Strelizia
  De Strelitzia is een zeer populaire groene kamerplant, die heel erg groot kan worden. Deze plant hoeft niet in de volle zon te staan en maar heeft wel elke week water nodig. Als deze plant heel groot wordt, kan hij zelfs hele mooi witte bloemen geven.
  Kentiapalm
  Deze plant is een palmsoort die vooral in de hoogte groeit. Deze plant heeft mooie groene bladeren en staat het liefst in de halfschaduw. De plant zal ongetwijfeld een tropische uitstraling aan de huiskamer geven.
  Dracaena Surculosa
  De Dracaena Surculosa is een groene kamerplant die bij de juiste verzorging erg groot kan worden. Deze plant heeft een hele sterke luchtzuiverende werking en is dus een ideale plant om ook op het kantoor te zetten.

  De juiste pot voor een XXL plant

  Bij de stoere uitstraling van een extra grote plant, hoort ook een bijpassende pot. Wij hebben gelukkig veel verschillende soorten potten in ons assortiment, die je tegelijk kan bestellen met jouw favoriete plant.
  Let er goed op dat wanneer je een hele hoge plant hebt, de pot wat zwaarder en steviger moet zijn.

  Bestel nu online XXL kamerplanten van goede kwaliteit

  Wil jij van jouw woonkamer een eigen jungle maken? Bestel dan bij ons de mooiste XXL kamerplanten van hoge kwaliteit. Onze planten komen rechtstreeks van de leverancier vandaan, waardoor ze constante goede verzorging hebben gehad. Ze worden snel en veilig thuisgebracht. Bestel nu jouw favoriete items en je hebt binnen X dagen jouw bestelling in huis.

  Terug naar producten

  Bron van inspiratie

  schaduwdoek ophangen

  Schaduwdoek ophangen

  Het goed ophangen van een schaduwdoek is belangrijk om het beste resultaat te behalen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het ophangen van schaduwdoeken. Of je nu een tuin, terras of balkon hebt, een schaduwdoek kan een handige toevoeging zijn om bescherming te bieden tegen de zon. Maar hoe […]


  Lees artikel

  Bescherm jouw auto tegen alle weersomstandigheden met een carport in Tilburg.

  Bent u op zoek naar een manier om uw auto te beschermen tegen alle weersomstandigheden? Dan is een carport de perfecte oplossing voor u! Met een carport kunt u uw auto beschermen tegen regen, sneeuw, hagel, UV-straling en ander slecht weer. Het biedt niet alleen bescherming, maar kan ook uw auto koel houden in de […]


  Lees artikel

  De meest goedkope en duurzame energiebronnen

  Duurzame bronnen van energie zijn belangrijk omdat ze onuitputtelijk zijn, schoon zijn en geen schadelijke gevolgen voor het milieu hebben. Daarnaast zijn duurzame energiebronnen veel efficiënter dan fossiele brandstoffen en kunnen ze helpen bij het verminderen van het energieverbruik. Als we duurzame bronnen van energie gebruiken, kunnen we het milieu en onze portemonnee beschermen. Een […]


  Lees artikel

  4 Voordelen van glazen balustrades

  Balustrades worden in veel gebouwen en huizen gebruikt voor het beveiligen en ondersteunen van balkons, trappen en veranda’s. Hoewel er verschillende materialen kunnen worden gebruikt om een opvallende en een functionele balustrade mee te ontwerpen, is de glazen balustrade de afgelopen jaren vanwege een aantal voordelen extreem populair geworden.   In deze blog bespreken we een […]


  Lees artikel
  Kamerplanten met unieke bladeren

  Bescherm je planten: 5 tips voor het kopen van zonwering

  Omdat er zo onwijs veel verschillende soorten zonwering zijn, is het niet verstandig om deze te snel uit te kiezen. Het grote aanbod geeft je de kans om exact het type zonwering te kopen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Echter, door dit grote aanbod raak je soms ook verdwaald in welke zonwering nou […]


  Lees artikel
  Wereldkaart Mos

  3 redenen waarom je een moswand op kantoor moet hebben

  Je hebt het vast weleens gezien op kantoor of misschien zelfs bij iemand thuis. Een moswand is een van de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Door mos aan te brengen aan de muur krijg je een prachtige, en unieke look bij jou op kantoor. Wij geven je een aantal redenen waarom je een […]


  Lees artikel
  Kamerplanten met unieke bladeren

  5 kamerplanten met de meest unieke bladeren

  Planten met een unieke uitstraling In de hele wereld zijn er honderdduizenden soorten planten met ieder een unieke uitstralingen. […]


  Lees artikel