3 redenen waarom je een moswand op kantoor moet hebben

15 december 2020 door Daniël Kuipers

Je hebt het vast weleens gezien op kantoor of misschien zelfs bij iemand thuis. Een moswand is een van de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Door mos aan te brengen aan de muur krijg je een prachtige, en unieke look bij jou op kantoor. Wij geven je een aantal redenen waarom je een moswand moet hebben op jouw kantoor!

Verbeter de akoestiek met moswand

Op veel kantoren is de akoestiek van essentieel belang om goed te kunnen werken. Wel is het dan belangrijk dat de akoestiek goed is. Dit kan worden gedaan door verschillende wanden op te hangen voor de akoestiek. Een veel mooier alternatief is het ophangen van moswanden. Zij vangen het geluid op én zorgt voor een natuurlijke uitstraling op kantoor!

Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling

Moswanden zijn er in allerlei vormen en maten. Er zijn zelfs gevallen van moswanden waar er kunst van is gemaakt in unieke vormen! Naast de groene kleur zorgt het er ook nog eens voor een natuurlijke groene uitstraling. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat onze hersenen een stofje aanmaken bij het zien van natuur. Hierdoor zorgt een moswand niet alleen voor een goede akoestiek, maar ook nog eens voor een gezonde werkomgeving voor al jouw medewerkers op kantoor! Daarnaast zijn er verschillende aanbieders die verschillende typen mos gebruiken. Dit betekent dus ook dat je verschillende kleuren kunt zien in een moswand!

Moswanden zijn onderhoudsvrij

Ook al zou je het niet denken. Moswanden hoef je geen water te geven en blijft gewoon jarenlang groen. Het mos is zo bewerkt dat het vuil en stof afstotend is. Hierdoor kun je jaren genieten van een prachtige moswand zonder er een hand naar uit te steken!

Bron van inspiratie

3 redenen waarom je een moswand op kantoor moet hebben

Je hebt het vast weleens gezien op kantoor of misschien zelfs bij iemand thuis. Een moswand is een van de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Door mos aan te brengen aan de muur krijg je een prachtige, en unieke look bij jou op kantoor. Wij geven je een aantal redenen waarom je een […]


Lees artikel
Kamerplanten met unieke bladeren

5 kamerplanten met de meest unieke bladeren

Planten met een unieke uitstraling In de hele wereld zijn er honderdduizenden soorten planten met ieder een unieke uitstralingen. […]


Lees artikel

Bekijk ook onze

kamerplanten

Hydrocultuur


Sterke planten, snel in huis!

Bekijk alle planten
kamerplanten

Buitenplanten


Sterke planten, snel in huis!

Bekijk alle planten
kamerplanten

Verzorging


Zorgen voor focus en ontspanning.

Bekijk alle planten
kamerplanten

Bloempotten


Niet van echt te onderscheiden.

Bekijk alle planten