• Hoogte
  0
  0
  0
  Diameter
  0
  0
  0
  Standplaats
  0
  0
  0
  0
  Kleur
  0
  0
  0
  0
  0
  Categorie
  0
 • Hoge kamerplanten


  Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  Hoge kamerplanten online kopen in onze webshop

  Kamerplanten die tot een hoge lengte groeien zijn echte eyecatchers. Ze staan vaak centraal in de ruimte en stralen een robuust uiterlijk uit. Wil jij zo’n grote blikvanger aan jouw urban jungle toevoegen? Dan ben je bij Kamerplantje.nl aan het goede adres. We hebben onder andere hoge sterke kamerplanten en hoge groene kamerplanten. Ideale planten voor in de woonkamer, maar ook voor op het kantoor. Op het kantoor kun je hoge planten mooi inzetten als een soort natuurlijk afscheiding. Veel planten zijn namelijk ook lucht zuiverend en dat wil zeggen dat ze de luchtkwaliteit verbeteren in de ruimte waar ze staan.
  Het online bestellen van jouw favoriete planten voor in huis of op het kantoor gaat eenvoudig in onze webshop. Combineer jouw favoriete items met een mooie pot en je bent in één keer klaar. Binnen X dagen heb je jouw bestelling in huis.

  Tips voor het kopen van hoge kamerplanten

  Wil jij hoge huiskamerplanten toevoegen aan het interieur? Dan moet je aan een paar dingen denken. Sommige planten kunnen erg hoog worden als je ze goed verzorgt, dus als je een laag plafond hebt moet je er rekening mee houden dat wanneer je een plant koopt, hij niet al heel erg hoog is. De bladeren van de planten hebben genoeg ruimte nodig om te groeien. Als ze ergens tegen aan hangen, zoals een muur, dan kan dat een negatief effect hebben op het uiterlijk en de gezondheid van de plant.
  We hebben een breed assortiment potten in onze webshop die je goed kan combineren met jouw hoge kamerplant. Let er wel op waar je de plant neerzet, want als je hem ergens bovenop zet komt hij nog hoger te staan en dus dichter bij het plafond.
  Wil je grote kamerplanten voor op het kantoor? Dan is het slim om soorten te kopen die ook nog eens lucht zuiverend zijn. Zo houden ze de luchtkwaliteit hoog en door de uitstoot van zuurstof en waterdamp zorgen ze ervoor dat je je goed kunt concentreren.

  Populaire hoge kamerplanten

  Grote kamerplanten zijn erg populair omdat ze duidelijk aanwezig zijn in de ruimte. Vaak zijn ze meer een woon accessoire, dan gewoon maar een plant. Wil jij je laten inspireren welke hoge kamerplanten er zijn? Check dan de volgende kamerplanten uit ons assortiment.
  Yucca
  De Yucca is met zijn tropische uiterlijk een van de populairste hoge kamerplanten die er is. Het handige aan deze plant dat hij vooral in de hoogte groei en niet zo zeer in de breedte. Zo neem hij niet veel ruimte op de vloer in maar is hij toch wel echt een blikvanger. Omdat deze kamerplant niet zo veel water nodig heeft, is hij ook nog eens makkelijk te verzorgen.
  Kentiapalm
  Palmen zijn over het algemeen makkelijk te verzorgen en de meeste zijn niet giftig voor dieren. Het zijn ideale planten om in te zetten als afscheiding. Voor op het kantoor zijn palmen geschikte planten, omdat ze geen uitgebreide verzorging nodig hebben. Door de dichtheid van zijn bladeren dus een perfecte plant om in een rijtje tussen bureaus in te zetten.
  Dracaena
  Deze hoge kamerplant met exotische uitstraling wordt ook wel de drakenbloedboom genoemd. Het is een luchtzuiverende kamerplant die zijn werk als een van de beste doet. Het is een erg makkelijke plant om te verzorgen, dus veel tijd hoef je er niet aan te besteden. Wel kan hij giftig zijn voor huisdieren, dus bel altijd voor de zekerheid de dierenarts bij inname van een deel van de plant. Al deze planten zijn te bestellen in onze webshop.

  Hoge kamerplanten voor op het kantoor

  Wil je op het kantoor een afscheiding maken tussen twee ruimtes? Dat kun je mooi doen met een natuurlijke muur van hoge kamerplanten. Ook voor meer privacy tussen verschillende bureaus is het een ideale oplossing. Zet een rij met Goudpalmen of Kentiapalmen neer en je hebt een mooie groene afscheiding gemaakt. Deze planten hebben nog een extra functionaliteit: ze zijn namelijk lucht zuiverend. Dit wil zeggen dat ze schadelijke stoffen in de lucht opnemen en afbreken in de bladeren en de wortels. Vervolgens stoot de plant zuurstof en waterdamp uit waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte verbetert. Een goede luchtkwaliteit op kantoor verhoogt de concentratie en zorgt ervoor dat je geen droge ogen krijgt. Erg handig dus als je de hele dag achter een computer moet zitten. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om andere planten in te zetten op het kantoor. Voor alle soorten kun je kijken tussen onze kantoorplanten.

  Hoge kamerplanten voor in de schaduw

  Niet iedereen is gezegend met een zonovergoten woonkamer. Wil jij toch jouw woonkamer groener maken en wat mooie planten toevoegen? Ga dan voor planten die het goed doen in de schaduw. Te veel zon kan ervoor zorgen dat bladeren gaan hangen, verkleuren en zelfs eraf vallen. Je wil niet dat dit gebeurt met een mooie groene kamerplant, dus kijk altijd goed in welk licht de plant moet staan. De Arecapalm kan goed tegen weinig licht, is makkelijk in de verzorging en het is ook nog eens een diervriendelijke plant. De Areca heeft vele voordelen want het is ook nog eens een luchtzuiverende plant.
  De Ficus heeft een heel ander soort blad, maar kan ook goed in de schaduw of halfschaduw. Wordt deze hoge kamerplant te groot? Verpot hem dan vooral niet. Als je de plant verpot krijgt hij namelijk nog meer ruimte om te groeien.

  Bestel online hoge kamerplanten eenvoudig bij ons

  Hoge kamerplanten hebben vele functionaliteiten en kunnen dus op veel manieren en plekken ingezet worden. Het zijn mooie kamerplanten voor in huis, maar ook geschikte planten voor op het kantoor. Wil jij een stel kamerplanten bestellen? Dat kan eenvoudig onze webshop. Combineer jouw favoriete plant met een mooie pot uit ons bloempotten assortiment en je bent in één keer klaar. Bestel nu en krijg binnen X dagen direct van de leverancier jouw bestelling veilig thuisbezorgd.

  Terug naar producten

  Bron van inspiratie

  schaduwdoek ophangen

  Schaduwdoek ophangen

  Het goed ophangen van een schaduwdoek is belangrijk om het beste resultaat te behalen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het ophangen van schaduwdoeken. Of je nu een tuin, terras of balkon hebt, een schaduwdoek kan een handige toevoeging zijn om bescherming te bieden tegen de zon. Maar hoe […]


  Lees artikel

  Bescherm jouw auto tegen alle weersomstandigheden met een carport in Tilburg.

  Bent u op zoek naar een manier om uw auto te beschermen tegen alle weersomstandigheden? Dan is een carport de perfecte oplossing voor u! Met een carport kunt u uw auto beschermen tegen regen, sneeuw, hagel, UV-straling en ander slecht weer. Het biedt niet alleen bescherming, maar kan ook uw auto koel houden in de […]


  Lees artikel

  De meest goedkope en duurzame energiebronnen

  Duurzame bronnen van energie zijn belangrijk omdat ze onuitputtelijk zijn, schoon zijn en geen schadelijke gevolgen voor het milieu hebben. Daarnaast zijn duurzame energiebronnen veel efficiënter dan fossiele brandstoffen en kunnen ze helpen bij het verminderen van het energieverbruik. Als we duurzame bronnen van energie gebruiken, kunnen we het milieu en onze portemonnee beschermen. Een […]


  Lees artikel

  4 Voordelen van glazen balustrades

  Balustrades worden in veel gebouwen en huizen gebruikt voor het beveiligen en ondersteunen van balkons, trappen en veranda’s. Hoewel er verschillende materialen kunnen worden gebruikt om een opvallende en een functionele balustrade mee te ontwerpen, is de glazen balustrade de afgelopen jaren vanwege een aantal voordelen extreem populair geworden.   In deze blog bespreken we een […]


  Lees artikel
  Kamerplanten met unieke bladeren

  Bescherm je planten: 5 tips voor het kopen van zonwering

  Omdat er zo onwijs veel verschillende soorten zonwering zijn, is het niet verstandig om deze te snel uit te kiezen. Het grote aanbod geeft je de kans om exact het type zonwering te kopen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Echter, door dit grote aanbod raak je soms ook verdwaald in welke zonwering nou […]


  Lees artikel
  Wereldkaart Mos

  3 redenen waarom je een moswand op kantoor moet hebben

  Je hebt het vast weleens gezien op kantoor of misschien zelfs bij iemand thuis. Een moswand is een van de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Door mos aan te brengen aan de muur krijg je een prachtige, en unieke look bij jou op kantoor. Wij geven je een aantal redenen waarom je een […]


  Lees artikel
  Kamerplanten met unieke bladeren

  5 kamerplanten met de meest unieke bladeren

  Planten met een unieke uitstraling In de hele wereld zijn er honderdduizenden soorten planten met ieder een unieke uitstralingen. […]


  Lees artikel